NEI VOOR DIEREN

Lees meer over de toepassingen van NEI voor dieren

Vanaf mijn vroege jeugd heb ik altijd intensief contact gehad met dieren. Ieder vrij uur werd besteed aan het verzorgen van dieren en als volwassene heb ik ruim 20 jaar gewoond en gewerkt op een zorgboerderij. Ik heb ook diverse opleidingen in dierverzorging en later ook in bijvoorbeeld fytotherapie (kruidenleer) gedaan.  Nu coach ik met inzet van paarden en heb daardoor een sterke focus op de allerkleinste signalen die zij geven. Het kon dan ook niet uitblijven dat ik ook NEI-therapie ging toepassen op paarden. Deze methode geeft veel inzicht in fysieke of emotionele blokkades, vooral bij die dieren waar vage klachten veel problemen geven en de reguliere diergeneeskunde niet echt een duidelijke oplossing heeft. Ik vervang nooit het advies van de dierenarts, maar kan wel bijdragen aan herstel.

Het fijne van het toepassen van NEI bij dieren is dat zij nooit sceptisch tegenover de werking staan, geen placebo-effect kennen en er dus hele zuivere behandelingen ontstaan. Loop jij met je paard (of hond) tegen fysieke klachten of gedragsproblemen aan en wil je weten of Ik met NEI iets kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier. Wil je je paard ondersteunen met een kruidenmix? Ik meet door waar jouw paard op dit moment behoefte aan heeft en je krijgt de op jouw paard persoonlijk samengestelde mix thuisgestuurd. NEI en het doormeten van een persoonlijke kruidenmix kan ook op afstand dus ik werk door heel Nederland. Wil je liever dat ik op locatie kom is dat zeker ook mogelijk. 

Contact

Interesse in NEI? Meer vragen over een van de toepassingen? Laat een bericht achter!

Angelique Driesen

angelique@praktijkepona.nl
+31 6 14 21 78 96

Praktijk Epona

Voorkoopstraat 3, 
4112NM Beusichem

angelique@praktijkepona.nl
+31 6 14 21 78 96