Individuele coaching

Aanbod

Bij Epona coachen we zowel volwassenen als jeugd.  Er zijn diverse mogelijkheden, variërend van een eenmalige sessie tot trajecten. 

Individuele coaching

Voor ieder wat wils

Elk mens is uniek dus bied ik maatwerk voor jouw thema. Dit kan in een individueel traject.  Zo kun je een individuele sessie boeken om duidelijkheid te scheppen over bijvoorbeeld een loopbaankeuze. Of een persoonlijk traject om bepaalde angsten of onzekerheden te overwinnen.

Het kan echter ook fijn zijn om juist samen te werken met, of herkenning te vinden bij anderen die tegen eenzelfde thema aanlopen als jij. 

Hiervoor worden regelmatig een- of meerdaagse workshops voor een kleine groep gegeven.(max 6 personen) De thema’s variëren.  

 

Ook bedrijven kunnen gebruik maken van paardencoaching. Zowel voor eenmalige sessies als voor langere team trajecten. Meer weten over bedrijfscoaching? Lees dan verder op onderstaande pagina.

Ik werk al sinds mijn jeugd met heel veel plezier samen met paarden. Paardencoaching is dan ook een echte passie en ik hoop hier verschillende mensen een stapje verder te helpen.

roze cirkel

Individuele sessie

Individuele coaching is met name gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Het geeft inzicht op de vraag; waarom doe je wat je doet? En deze vraag kan over hele uitlopende onderwerpen gaan. 

Ik heb klanten kunnen helpen bij het stellen van doelen, het bepalen van grenzen en het maken van keuzes (bijvoorbeeld voor loopbaantrajecten). Maar ook het (h)erkennen van angsten, gevoelens, emoties en onzekerheden of inzicht bieden in steeds terugkerende situaties. Daarnaast kan paardencoaching ook helpen bij rouwverwerking, traumaverwerking of verwerken van vermoeidheid, stress of zelfs een burn-out. Tevens is ook relatiecoaching met behulp van paarden een optie. 

Een individuele sessie kan al veel inzicht geven, maar als er behoefte is aan een vervolg is een traject ook mogelijk.

donkergrijze circel

Persoonlijk traject

Een prettige sessie gehad en nu vraag naar een traject? Naast de individuele sessies kan er ook een traject gestart worden. Op basis van de wat jij graag zou willen behandelen en in welk tijdsbestek je dit graag zou zien gebeuren wordt er dan een plan opgesteld. 

Naast individueel opgestelde trajecten, is er ook de mogelijkheid om het IK met PK traject te volgen. Dit traject is afgeleid van de wetenschappelijk onderbouwde methode ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Bij IK met PK gaan we 3 stappen door: inzicht in jezelf, verbinding met jezelf en toewijding aan jezelf. Dit traject duurt 4 tot 6 maanden, afhankelijk van wat jij nodig hebt! 

roze cirkel

Workshops

Ik verzorg ook diverse workshops met verschillende thema’s. Zo kun je in kleine groep aan de slag met een bepaald thema zoals bijvoorbeeld sociale vaardigheden of faalangst. De workshop over sociale vaardigheid is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor groepen met kinderen. Zelfs voor de allerkleinste kunnen pony’s ingezet worden om op een speelse manier te leren van elkaar en de pony’s. 

donkergrijze circel

Reintegratie traject

Als Senior Caprilli Coach werk ik voor Caprilli Coaching in de regio …Caprilli leidt de eigen mensen op tot professioneel en gecertificeerd reïntegratiecoach met als specialisatie paardencoaching, waarbij de kwaliteit en zorgvuldigheid in de begeleiding van mensen altijd gewaarborgd is. Tevens staat Caprilli voor het welzijn van de paarden die ingezet worden.

Door als onderaannemer voor Caprilli te werken, kan ik op mijn locatie in de regio … alle trajecten aanbieden die het UWV beschikbaar heeft. Meer lezen, ga dan naar deze pagina.

Vraag vrijblijvend meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden van de workshops, sessies of trajecten. 

Ervaringen