PRAKTIJK EPONA BLOG

Lees meer over praktijkervaring met NEI en paardencoaching

Benieuwd naar wat meer praktische voorbeelden van een NEI-sessie? Of nieuwsgierig geworden naar wat er nu allemaal kan gebeuren tijdens de paardencoaching. Met deze blog hoop ik wat meer inzicht te geven in de coachingsmogelijkheden die ik allemaal aan kan bieden. Mocht hier nu niet precies tussen staan naar waar je naar op zoek bent, schroom dan niet om me een berichtje te sturen of maak een afspraak!

Allergie vanuit NEI bekeken
NEI

Een allergie vanuit NEI bekeken

Allergieën komen steeds vaker voor. Heeft dit alleen te maken met onze voeding en omgeving ? Of probeert ons lichaam ons iets duidelijk te maken ? Met NEI zoeken we naar de diepere oorzaak.

Lees meer...
bedrijfscoaching

Team in Corona-tijd

Thuiswerken in Coronatijd. Wat doet dat met de teamgeest, collegialiteit en werkdruk? Wat kun je doen om elkaar niet te verliezen.

Lees meer...
Grenzen
Individuele coaching

Waarom grenzen kennen en aangeven belangrijk is

Ik zie het vaker in mijn praktijk van paardencoaching, mensen die het lastig vinden om grenzen aan te geven of zelfs niet door hebben dat anderen heel vaak over hun persoonlijke grenzen gaan. Zo ook Marjon. Lees snel verder hoe paardencoaching haar heeft geholpen.

Lees meer...

Contact

Niet gevonden wat je zocht, of juist benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Laat dan een bericht achter of maak een afspraak!

Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring en algemene voorwaarden om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

Angelique Driesen

angelique@praktijkepona.nl
+31 6 14 21 78 96

Epona Icon

Praktijk Epona

Voorkoopstraat 3, 
4112NM Beusichem

angelique@praktijkepona.nl
+31 6 14 21 78 96