Aanbod

Epona heeft een breed aanbod voor bedrijven, zowel persoonlijk als voor het team.

Ik kan zorgen voor een re-integratietraject bij een door ziekte uitgevallen werknemer. 

Of kies voor  paardencoaching als leerzaam teamuitje, een traject om te werken aan uitdagingen binnen het team of diverse trainingen, zoals bijvoorbeeld een persoonlijk leiderschapstraject. Maatwerk is mogelijk. 

Paardencoaching

Diverse opties

Of u nu op zoek bent naar een eenmalig teamuitje, een langer coach traject of een specifieke training, bij Epona coaching zijn er diverse opties waar uw bedrijf uit kan kiezen. 

Op deze manier willen wij paardencoaching voor ieder bedrijf toegankelijk maken. Heeft u een vraag of interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 

Ook voor persoonlijke coaching kunt u terecht bij Epona coaching. Zowel voor individuele sessies, trajecten als voor diverse workshops. Meer weten over individuele paardencoaching? Lees dan verder op onderstaande pagina

Angelique werkt al sinds haar jeugd met veel plezier samen met paarden. Paardencoaching is dan ook een echte passie waar ze verschillende personen en bedrijven mee verder hoopt te helpen!              

blauwe cirkel

Team uitje

Paardencoaching voor teams is een krachtig en effectief instrument. Het geeft namelijk op snelle en doeltreffende manier inzicht in het functioneren van het team. In korte tijd komt naar voren hoe de verhoudingen liggen, hoe de samenwerking verloopt en waar mogelijke knelpunten liggen. Vervolgens wordt doelgericht gewerkt aan verbetering van de onderlingen samenwerking, vertrouwen en communicatie. 

Ook voor een eenmalige sessie kan paardencoaching waardevol zijn voor uw bedrijf. Combineer een dagdeel gebruik van onze vergaderlocatie met een sessie paardencoaching. Na afloop van de sessie kunt u de dag afsluiten met een lunch, borrel of buffet. 

donkergrijze circel

Team coaching

Wilt u de talenten van uw team optimaal benutten, met elkaar werken aan onderling vertrouwen ? Op zoek naar die flow in het team, waarin er prettig wordt samengewerkt aan successen? Ook een team heeft soms onderhoud nodig. Bent u benieuwd wat uw team van de paarden kan leren?  In overleg stellen we graag een passend programma samen. 

Enkele onderwerpen waar wij teams mee hebben kunnen helpen zijn elkaars kwaliteiten en talenten (h)erkennen. Lef.. durven jij en het team van koers te veranderen ? Effectieve en minder effectieve patronen , hoe herken je ze ?  

lichtblauwe cirkel

Trainingen

Ook voor specifieke trainingen is paardencoaching een uitkomst. Epona biedt trainingen persoonlijk leiderschap voor uw medewerkers.  Persoonlijk leiderschap is het gereedschap voor een goede balans tussen privé en werk. 

Is uw medewerker uit balans en vanwege een burn-out of andere klachten ziek thuis, dan kan coaching op maat een goede ondersteuning in re-integratie of indien gewenst in loopbaanoriëntatie zijn. 

Epona levert maatwerk en gaat graag met u in gesprek over uw wensen. 

 

Angelique Driesen

Vraag vrijblijvend meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden van de trainingen, teamuitjes of teamcoaching.

Ervaringen

Epona Icon

Algemene voorwaarden

|

Privacy verklaring